O NAS

Vemo, da potujete iz različnih razlogov zaradi dela, zabave, zdravja,  ste na poti nekam drugam in včasih zaradi vsega naštetega. Ne glede na to, kaj vas pripelje do nas, vas bomo zmeraj sprejeli s prijetno dobrodošlico, med bivanjem pri nas pa vam bomo nudili le najboljše. Profesionalnost osebja, ki hkrati želi, da se počutite kot doma. Lili bo poskrbela za odličen, bogat samopostrežni zajtrk, ki ga ob predhodnem dogovoru z veseljem prilagodi vašim želja, z brezplačnim hitrim internetom pa bo potovanje brezskrbno. 

 

Nekaj je na našem hotelu kar vam bo omogočilo, da se počutite sproščeno in si vzamete nekaj časa zase. Morda je to naš bar, ali fantastičen zajtrk ali naše sodobne in udobne sobe, ali preprosto naše vabljive postelje za dober počitek.

Delo in prosti čas se težko tako dobro prepleteta pa vendar sta se.

Povezanost s svetom je postala nuja za mnoge od nas. Zato vam zagotavljamo brezplačen hitri dostop do interneta v vaši sobi in v celotnem hotelu, tako da si lahko prenesete pomembno predstavitev, se povežete s prijatelji ali le izkoristite splet za zabavo. Naj vas prijazno opomnimo, ob prihodu ne pozabite najbližjim sporočiti, da ste varno prispeli k nam.

naslov        HOTEL CUBIS ***

                  Mlinska ulica 5 A

                  9220 Lendava

                  Slovenia

telefon       +386 2 577 46 10

mobile        +386 51 493 594

emai           info@hotelcubis.si

PRIDRUŽITE SE NAM

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • TripAdvisor - White Circle

© 2020 by Sicom Hotels & Resort

logo.mini.png